HÄLSA| KOST| COACHING | MENTAL TRÄNING

ENERGI

ENERGI

För att göra förändringar i vardagen så krävs det både vilja,mod och disciplin för att göra dessa förändringar. Du skall lämna komfortzonen, bryta gamla vanor och lägga in nya, vilket inte är lätt alla gånger. Framför allt gäller det att kunna ta det första steget när motståndet är som störst. Detta kräver lite extra energi samt rätt s.k mindset.

Om du och din kropp inte har den energin som krävs så blir det svårt att gör dessa förändringar eller lägga till vanor som för dig mot nya mål. Hur kan du stå emot de påfrestningar som kroppen utsätts för under t.ex. stress eller när du skall prestera något utöver det vanliga?

Våra fyra energikällor är de Fysiska, Mentala, Emotionella och Själsliga. Om någon av dessa går på reserven gäller det att fylla på ny energi. Även om du är i bra fysisk form så kanske du behöver hitta vägar för att stärka det mentala eller själsliga.

FYSISKA

Hur är dina kostvanor? Matar du kroppen med rätt energi? Det som skapar kroppen förutsättningar att stå emot infektioner och andra utmaningar. Får jag den återhämtning jag behöver?

MENTALA

Hur är din mentala styrka och ditt mindset? Hur gör du när det inte blivit som du tänkt dig? Vad lägger du fokus på? Vilka tankar styr dig? Hur hanterar du misstag? När är du som bäst ?

 

EMOTIONELLA

Hur gör vi för att bli emotionellt mogna och starka - Hur tar vi ansvar för våra tankar och känslor? Hur kan jag vara oberoende av yttre omständigheter för må bra? Vad styr mitt beteende? 

 

 

SJÄLSLIGA

Hur ofta ger du dig själv tid, stannar upp och frågar - Vad vill Jag - Vad står jag för? - Vad drömmer jag om - Vad brinner jag för- Vad gör mig glad - Hur får jag tid för det jag tycker om - Med andra ord - hur är det inombords och mitt inre klimat? 
Att få hjälp med dessa frågeställningar är det som jag vill hjälpa dig med. Det kan vara lättare många gånger att ha ett oberoende stöd på vägen där du får klarhet om dig själv för att må bra.

 

 

Anledningen till mina samtal med Mats var ursprungligen för att jag hade problem med sömnen. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig eller hur mycket någon på andra sidan Atlanten kunde hjälpa… Redan efter första samtalet insåg jag – inte bara Mats breda kompetens och mental power, men även mina egna krafter. Något som Mats hjälpt mig lyfta fram i mitt undermedvetna. Idag samtalar jag och Mats om allt från framtiden och karriär till mental och psykisk hälsa. Det är få personer som jag känner mig så bekväm att prata med. Två tummar upp! Simon, Avgångselev på New York Film Academy. New York

Kom i kontakt

Hör gärna av dig med dina frågor, fyll i formuläret nedan.