STRESSHANTERING | LEDARSKAP | COACHING | TEAMUTVECKLING | MENTAL TRÄNING

Mats Venndahl

Om mig

Efter många år i näringslivet och finansbranschen i företag som SEB, 6:e AP Fonden, AB Volvo och ABG Sundal Collier bestämde jag mig för att göra en förändring i livet. Jag bestämde mig för att arbeta med något som jag verkligen brinner för. Resultatet är det du läser nu.
I mitt tidigare yrke arbetade jag mycket med de mentala frågeställningarna. Detta i en miljö som har många likheter med idrottsvärlden med tydliga och mätbara resultat som ibland skapar stress då det handlar om att dagligen vara mentalt förberedd för att prestera på toppnivå. Men även konsten att komma tillbaka efter misstag och vara medveten om hur mina tankar påverkar vardagens beslut, och vikten av återhämtning och vila för att orka.

Jag vill nu hjälpa dig med dina frågeställningar för att nå dina mål som du själv väljer ut. Vägen dit är inte alltid spikrak, men med motivation och glädje blir det roligt och utmanande. Det andra kommer av sig själv. Konsten att leva i nuet och se situationen som den är kan upplevas som svår. För egentligen är du alltid i nuet men tankar om dåtid som ältande eller framtid som oro hindrar oss att vara närvarande.

Jag hoppas kunna vara det stöd som du behöver, oavsett om du är chef, ledare, elitidrottare eller privatperson. Jag vill gärna att du hör av dig om du har några frågor.

Hälsningar Mats

Less and less do you need to force things, until you finally arrive at non-action. When nothing is done, nothing is left undone. Lao Tzu.

 

Certifieringar

Ledarskapscoach med EMCC Quality Award

Ledarskapscoach med EMCC Quality Award

Certifierad ABLC Verksamhet

Mentaltränare och Stresshanterings Coach – Skandinaviska Ledarhögskolan.

Mentaltränare och Stresshanterings Coach

Kom i kontakt

Hör gärna av dig med dina frågor, fyll i formuläret nedan.