REFERENSER

Här finns referenser från tidigare arbeten med både privatpersoner, företag och organisationer.

Elisabeth, Jumperfabriken

För mig har det varit ett stort stöd att prata med Mats. Som nybliven VD med stora utmaningar har jag fått till mig tänkvärda och handfasta råd och insikter. Jag är glad för det och känner mig tryggare. Och säkert min personal. Kommer säkert att återkomma till Mats vid tillfälle.

Danielle, EM Guld i frisyr, yrkes EM 2014

Ett stort tack till Mats, för tips och råd för att kunna hålla fokus under en lång tävling och även för att kunna njuta av upplevelsen och den resa jag gjorde. Han hjälpte mig att släppa mina negativa tankar och acceptera att jag inte kontrollera något annat än mig själv. Vilket hjälpte mig mycket runt tävlingen.

Susanne, Clas Ohlson

Mats har varit en del av min utveckling som ledare. Många samtal med sanningar som vi tagit hål på, de öppna frågorna och insikterna som tagit mig vidare i livet. Mats har ett sätt att coacha som innefattar både allvar och humor, konkreta råd och tips, alltid med ärlighet och med målbilden i fokus vilket har hjälp mig fram i min karriär.

Maria, J.H Byggplanering

Mats är lyhörd och känner av deltagarna väl vilket avspeglas i kursinnehållet och vart tonvikten läggs.
Man får direkt förtroende för Mats. Efter kursen har jag blivit mer närvarande och medveten om hur jag mår och vilken känsla jag har inom mig.
Jag har påverkats i en positiv riktning både för mig själv och min omgivning.

Anders, CGM

Att som ledningsgrupp tillsammans få en gemensam ökad förståelse för hur stress kan påverka både oss själva som individer och som grupp är en väldigt nyttig erfarenhet.
Att förstå den skillnad en lugn alternativt stressad ledning har på hela organisationen kan vara direkt avgörande för att få med sig organisationen i både expansion och vid svårigheter.

Elizabeth, Creative Director and Co Founder, White Bull Summits

Mats took Pathways 2017 to a higher level. Combining industry knowledge and experience with instinct, insight, and sensibility, Mats helped give our audience fresh perspective, while encouraging participants to be present for the duration of the event. Mats’s opening session had clear positive impact on the level of engagement at our summit.

Emma, Clas Ohlson

Mats Venndahl har genom sitt lyhörda och öppna coachande hjälpt mig att landa i och acceptera de tankar och funderingar som ständigt går runt i huvudet. Tack vare en bra balans mellan coachande genom öppna frågor och att dela med sig av sin kunskap inom ämnet, får man snabbt förtroende för Mats. Tack för ett bra samarbete!.

Henrik, Axel Larsson AB

Anlitade Mats för ett kundevent, där vi ville ge något till kunderna utöver det vanliga, Mats levererade en intressant och engagerande föreläsning som uppskattades mycket! 

Joakim, Musiker

Jag har haft otroligt svårt att prestera när det gäller auditions inom musik, då jag spelar klassisk trumpet. Efter att jag jobbat med Mats i tre månader gjorde jag en ny audition som jag inte ens hade kunnat drömma om, nämligen mitt livs bästa.

Friidrottstjej-16år, GKIK

Mats fick mig att inse att lösningen inte behöver vara svår och komplicerad,utan att det helt enkelt är att försöka inse och acceptera.
Att detta leder till en avslappnad,skön känsla och att du ser saker på ett annat sätt, ett roligare.

Johanna, Deltagare Masesgårdens Anti Stresskurs

Långhelgen i Dalarna fyllde mig med ny energi och inspiration. Med professionell vägledning från Antistress Teamet fick jag nya insikter och personligt utformade verktyg inom kost, fysisk och mental träning. Vistelsen ramades in av en strålande vacker miljö med utsikt över Siljan.

Mia, TBO Haglinds

Vi anlitade Mats som föreläsare om stress till vårt företag. Mats kloka helhetssyn samt enkla och jordnära språk gjorde detta till ett uppskattat event. Vi valde sen att gå vidare och erbjuda några av våra anställda individuell stresscoachning. Resultatet blev väldigt bra, personer som befunnit sig i riskzonen har fått nya insikter och verktyg för att må bättre. De kan nu hantera sin livssituation på ett hälsosammare sätt och kommer förhoppningsvis aldrig att drabbas av sjukdomar som en följd av ohälsosam stress.

Maria, CFO Granngården

Mats har genom sin kunskap och förtroende, med sitt intresse för människan och sitt sätt att coatcha med öppna frågor väglett både mig själv och medarbete till att reflektera och hitta ett bättre/förändrat förhållningssätt till mig själv och min arbetssituation och på så sätt funnit en väg framåt.

Jenny, Nilento Studios

Mats Venndahl har ”coachat” vårt musik företag Nilento. Utifrån våra resurser och möjligheter har Mats fått oss att tänka ur ett annat perspektiv. Detta har gjort att vi hittat nya vägar i branschen som lett vårt företag vidare i en bredare riktning.
Vi i Nilento har fått mer självförtroende, blivit mer positiva och ansvarstagande. Vi ser dessa möten som mycket inspirerande och rekommenderar Mats till företag likväl som till den enskilda musikern.

Simon, Avgångselev på New York Film Academy. New York

Anledningen till mina samtal med Mats var ursprungligen för att jag hade problem med sömnen. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig eller hur mycket någon på andra sidan Atlanten kunde hjälpa… Redan efter första samtalet insåg jag – inte bara Mats breda kompetens och mental power, men även mina egna krafter.
Något som Mats hjälpt mig lyfta fram i mitt undermedvetna. Idag samtalar jag och Mats om allt från framtiden och karriär till mental och psykisk hälsa. Det är få personer som jag känner mig så bekväm att prata med. Två tummar upp!

Agneta, Regionchef

Min första kontakt med Mats var då jag gick en stresshanterings helg i Tällberg sommaren 2014. Då jag senare drabbades av utmattningssyndrom , var det för mig självklart att det var Mats som skulle hjälpa mig ur detta. Utan Mats samtal, vet jag inte hur mitt liv sett ut idag. Det jag gillar med Mats, är att han har inte svaren på mina problem , men genom professionell vägledning får du mig att förstå, att det är bara jag som kan förändra mitt liv. Fokusera på det jag kan påverka , och släppa övrigt. Jag har fått personliga utformade verktyg att arbeta med. Mats har ett sätt att coacha , som får en lugn o trygg , och idag har jag insett att jag har en kraft o styrka , som gjort mig stark både för mig själv och min omgivning.
Kommer alltid att använda Mats i ämnet Stress , både för mig själv och mina medarbetare.