STRESSHANTERING | LEDARSKAP | COACHING | TEAMUTVECKLING | MENTAL TRÄNING

SKRÄDDARSYDDA FÖRELÄSNINGAR

 

 

Föreläsningar

Att våra tankar styr våra känslor och vårt beteende är inget nytt. Men de flesta av oss är inte medvetna hur det påverkar oss och varför vi gör som vi gör. När vi stöter på hinder eller skall göra förändringar så letar vi ofta utanför oss själva. Vi söker efter verktyg, modeller eller tekniker som skall hjälpa oss, eller vi skyller på omständigheterna eller andra individer. Vi letar med andra ord på fel plats.

”Bara för att det är bättre belysning där du letar, innebär inte att det var där du tappade det du söker.”

Detta är grunden på mina föreläsningar, att få individen att förstå att de själva har makten och förmågan att hitta nya vägar. Eller rättare sagt, hitta tillbaka till sig själva.

Att slippa gå med ficklampa när strömbrytaren till belysningen finns på väggen bredvid. Med andra ord inte bara inspirera utan komma hem och agera.

  • Tankar Om Stress - Stressens påverkan och Lösningar
  • Motivation eller Hotivation 
  • Mentalträning för att prestera
  • Förändringar - Nu eller senare

 

Min första kontakt med Mats var då jag gick en stresshanterings helg i Tällberg sommaren 2014. Då jag senare drabbades av utmattningssyndrom, var det för mig självklart att det var Mats som skulle hjälpa mig ur detta. Utan Mats samtal, vet jag inte hur mitt liv sett ut idag. Det jag gillar med Mats, är att han har inte svaren på mina problem, men genom professionell vägledning får du mig att förstå, att det är bara jag som kan förändra mitt liv. Fokusera på det jag kan påverka, och släppa övrigt. Jag har fått personliga utformade verktyg att arbeta med. Mats har ett sätt att coacha, som får en lugn o trygg, och idag har jag insett att jag har en kraft o styrka, som gjort mig stark både för mig själv och min omgivning. Kommer alltid att använda Mats i ämnet Stress, både för mig själv och mina medarbetare. Agneta, Regionchef

Kom i kontakt

Hör gärna av dig med dina frågor, fyll i formuläret nedan.