STRESSHANTERING | LEDARSKAP | COACHING | TEAMUTVECKLING | MENTAL TRÄNING

STRESSHANTERING

Stresshantering

Vad är det som orsakar din stress?

Stressar dina tankar dig?

Vad får det för konsekvenser?

 

Stress och psykosocial ohälsa ökar för varje dag. Många hamnar i situationer då kroppen till slut säger nej, fysiskt eller mentalt. Att se och känna igen signalerna i tid är nyckeln för att undvika utmattning och utbrändhet. Att då få hjälp och stöd när du vill göra en förändring för att komma ur en ond spiral och när du upplever att du inte har kontroll på din situation och på vardagens krav kan vara skillnaden som gör att du orkar gå vidare. Att få hjälp med att göra dessa nödvändiga förändringar så som en idrottare gör för att klara av utmaningar utveckla sina mentala förmågor, hitta motivation och insikter för att hantera rådande situation, kan vara skilnaden till bestående förändringar och må bra.

Syfte är att hjälpa verksamheter, grupper och individer att få en ökad medvetenhet om hur man kan prestera i vardagen med mindre stress och bättre resultat. Med insikt om vad det är som orsakar din stress, och att det finns något du och företaget kan göra åt det, så kommer du att se vardagen och dess utmaningar för vad de är. 

 

Var lägger du din uppmärksamhet, på din omgivning eller på dina tankar?

 

Produkter och tjänster

  • Föreläsning om stress och stresshantering.
  • Skräddarsydda och behovsanpassade workshops i Arbetsrelaterad  stress – lämpligt för ledningsgrupp, ledare och medarbetare.
  • Skräddarsydd utvecklingsfokuserad kurs uppdelat på återkommande träffar.
  • Individuellt coaching program för hjälp mot stress.

För mer information kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Långhelgen i Dalarna fyllde mig med ny energi och inspiration. Med professionell vägledning från Antistress Teamet fick jag nya insikter och personligt utformade verktyg inom kost, fysisk och mental träning. Vistelsen ramades in av en strålande vacker miljö med utsikt över Siljan.” Johanna, Deltagare Masesgårdens Anti Stresskurs

Alan Watts beskrivning av oro. Vad våra tankar gör med oss och hur vi stillar vårt sinne. Hur viktigt det är att vi tar oss tid att inte göra något alls ibland. Hur tankarna hindrar oss att vara närvarande och tar oss bort från att vara i nuet. Hur vi söker kickar utifrån för att distrahera oss.

Kom i kontakt

Hör gärna av dig med dina frågor, fyll i formuläret nedan.