COACHINGPROGRAM

STRESSHANTERING | LEDARSKAP | COACHING | TEAMUTVECKLING | MENTAL TRÄNING

Vad är Coaching?

För att prestera på topp så är rätt mindset avgörande. Både som individ och i grupp. Samt medvetenhet om oss själva och andra. Att träna vårt mindset och självmedvetenhet kräver hårt arbete och det är där coaching kommer in för att stödja och lyssna på individens behov, önskningar och drömmar. Oavsett om du är företagsledaren eller idrottstjejen. Syftet med coaching är att framkalla din fulla potential och synliggöra det som står i vägen.

 

Som ledare är du oftast ensam i din roll. Dagligen skall du ta beslut som påverkar dig själv och andra människor. Rollen som ledare är bl.a. att ta fram det bästa av varje individ. Att som ledare vara medveten om hur vi själva fungerar är där vi börjar. Att ha ett oberoende stöd där du kan bolla dina tankar och funderingar och samtidigt bli utmanad har visat sig ge oanade effekter på förmågan att leda och därmed nå bättre resultat. Programmen skräddarsys efter dina önskemål och behov. För dig eller er i organisationen som vill utveckla ledarskapet och är beredd till hårt arbete erbjuder vi programmet Medvetet Ledarskap.

 

Vänder sig till företag och dess medarbetare och grupper. Programmets syfte och mål är att vara en stödjande funktion i individens yrkesmässiga frågeställningar och mål.

Business Coaching

Executive Coaching

Ett stort tack till Mats, för tips och råd för att kunna hålla fokus under en lång tävling och även för att kunna njuta av upplevelsen och den resa jag gjorde. Han hjälpte mig att släppa mina negativa tankar och acceptera att jag inte kontrollera något annat än mig själv. Vilket hjälpte mig mycket runt tävlingen.
- Daniella, EM Guld i Frisyr yrkes EM 2014​
Visited 456 times, 1 visit(s) today